banner_spripe
Contacteaza-ne si pe WhatsApp! Afiseaza numar
+ 40 747 134 901
banner_spripe
Întrebări frecvente
Pentru a închiria un autoturism, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul online în care să specificați perioada de închiriere dorită, locația de preluare a autoturismul și specificațiile acestuia, iar noi vă confirmăm disponibilitățile pentru perioada solicitată. Puteți de asemenea să optați pentru rezervare telefonică la numărul afișat pe site.
Pentru închirieri auto Premium Rent, trebuie să fi împlinit vârsta de 19 ani pentru clasele standard, respectiv 24 de ani pentru clasele Premium. De asemenea, permisul dumneavoastră de conducere trebuie să aibe o vechime de cel puți 12 luni.
Pentru a putea inchiria un autoturism trebuie să fiți posesorul unui permis de conducere și a unui pașaport sau buletin valabile. Pe parcursul perioadei de închiriere, Premium Rent vă va pune la dispoziție documentele necesare circulației cu autoturismul închiriat.
 • Protecția standard LDW – Acest tip de protecție este unul opțional, care poate fi selectat în momentul rezervării sau direct de la ghișeu; achiziționarea lui vă va reduce contribuția în caz de daună la jumătate din valoarea inițială a depozitului.
 • Protecția cu Franciza SCWD – Acest tip de protecție se poate selecta în momentul rezervării sau direct la ghișeu și vă limitează răspunderea la o franciză cuprinsă între 50 € și 500 € în funcție de clasa și tipul mașinii alese.
 • Super Relax Cover – Acest tip de protecție se poate selecta în momentul rezervării sau direct la ghișeu și vă oferă ZERO răspundere în caz de accident.
 • Protecție roți – Acest tip de protecție acoperă costul reparației sau înlocuirii anvelopelor sau a jantelor deteriorate.
 • Asistența de drum - Acest tip de protecție acoperă costurile de tractare până la o valoarea de maxim 500 €
În funcție de clasa autoturismului și tipul de protecție alese, plata se poate face prin următoarele mijloace: on-line, numerar, card debit/credit.
Puteți plăti folosind cardul de credit sau cu cardul de debit. Tipurile de Cărți de Credit/Debit acceptate sunt Mastercard și Visa. Cardul de debit poate fi utilizat doar dacă ați ales unul dintre cele trei tipuri de protecție: LDW/ SCDW/ SRC
Premium Rent vă pune la dispoziție următoarele clase de mașini: clasa Economic, clasa Premium, clasa Standard, clasa Family și SUVs. Cele mai căutate autoturisme pentru închiriere sunt:
 • Clasa Economic: Dacia Logan, Opel Corsa
 • Clasa Standard: Skoda Rapid, Opel Astra, Skoda Octavia
 • Clasa Premium: BMW Seria 5, BMW X5 Premium
 • Family: VW Caravelle 8+1, Dacia Lodgy 5+2
 • SUVs: Opel Crossland, Dacia Duster, KIA Sportage 4WD
Orice rezervare poate fi anulată gratuit cu 48 de ore înainte de data și ora preluării, iar banii vor fi returnați pentru rezervările preplătite. În cazul în care alegeți să anulați rezervarea cu mai puțin de 48 de ore, se va aplica o taxă de anulare în valoare de 50 €.
Pentru modificări sau anulări ne puteți suna la numărul de telefon 0747134901, disponibil și pe WhatsApp.
În momentul în care alegeți să închiriați un autoturism vă rugăm să returnați vehiculul la locația, data și ora agreată în contract. În caz contrar, suntem îndreptățiți să recuperăm autoturismul din locația la care se află, iar dumneavoastră veți suporta costurile.
În cazul în care prelungirea sau returnările cu întârziere nu au fost anunțate cu 48 de ore înainte, vor fi penalizate cu 100 €

Dacă doriți să returnați mașina într-o altă locație decât cea stabilită, vă rugăm să ne comunicați cu 24 de ore înainte de data returnării. Dislocarea se va taxa cu 1 €/km  pentru locațiile din afara Bucureștiului și 20 € pentru locațiile din București și Aeroportul Henri Coandă.
Reprezentanții Premium Rent vă oferă asistență rutieră 24/7în cazul în care întâmpinați vreo problemă. Dacă sunteți implicat într-un accident rutier sau sesizați o defecțiune, trebuie să ne înștiințați imediat cu privire la aceste aspecte în termen de 24 de ore de la producerea evenimentelor.
În cazul unui accident, trebuie să completați raportul accidentului și să vă asigurați că toate daunele au fost specificate. De asemenea, trebuie să obțineți toate datele de contact ale martorilor și să ni le prezentați în momentul în care returnați autoturismul.
La momentul rezervării ați selectat un autoturism dintr-o anumită clasă. Este posibil ca modelul pe care l-ați ales să nu fie disponibil, așa că vă vom oferi un model asemănător din clasa pe care ați selectat-o inițial.
Autoturismul poate fi condus de maximum 2 șoferi suplimentari. Aceștia trebuie să plătească taxa de 10 €/zi și să respecte restricțiile de vârstă mai sus menționate. Persoanele care nu sunt menționate în acordul de închiriere ca șofer principal sau șofer adițional, nu sunt eligibile pentru a conduce autoturismul închiriat.
Premium Rent îți permite să utilizezi autoturismul închiriat începând de la data și ora livrării autovehiculului, până la data și ora agreate în contractul de închiriere pentru returnare.
Vehiculele din categoriile Premium și Lux nu pot părăsi teritoriul României. Vehiculele din categoria Standard pot circula în afara țării, însă cu o notificare în prealabil și cu acceptul scris al companiei, având o limită admisă de 250 km/zi.
În cazul în care nu este specificat altfel în procesul verbal de predare – primire, autoturismul va avea un rezervor complet de combustibil la primire și trebuie returnat cu aceeași cantitate de carburant la sfârșitul închirierii.
La Premium Rent nu ai taxe ascunse atunci când vrei să închiriezi un autoturism. Tot ce trebuie să cunoști despre alte posibile taxe adiționale de închiriere auto, găsești prezentat mai jos:
 • Pentru șoferii cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani sau peste 65 de ani, se va percepe o taxă suplimentară de la 10 € /zi până la maximum 70 €/închiriere.
 • În cazul în care doriți să părăsiți țara cu autoturismul închiriat de la Premium Rent, taxele aferente vor fi astfel: UE - 100 € pentru mai puțin de 5 zile de închiriere sau 15 €/zi pentru închirierile mai mari de 5 zile. Pe lângă cei 250km/zi aprobați de noi, în cazul în care doriți să depășiți numărul de km suplimentari se va percepe o taxă de 0.3 € / km;
 • Dacă pierdeți sau deteriorați cheile autoturismului, actele originale sau elementele echipamentului opțional, vom reține întreaga sumă menționată la exces sau depozit.
 • Dacă autoturismul are nevoie de mai multe proceduri standard de spălare pentru a reveni la starea din momentul livrării, veți achita suma de 50€, care presupune cosmetizarea, curățarea interiorului și alte servicii auto.
 • În perioada 1 Noiembrie – 31 Martie a fiecărui an, se percepe o taxă specifică sezonului rece în valoare de 5 € /zi. În această taxă intră echiparea masinilor cu pneuri de iarna, lichid de parbriz adecvat temperaturilor specifice sezonului rece, raclete, etc.
 • Pentru echiparea mașinii cu un scaun pentru copil, se percepe taxa de 5 €  / zi.
 • GPS / Sistem de Navigare prin satelit: 10 € / zi.
 • Car Wifi – 7 euro/zi
În cazul în care doriți, putem livra autoturismul în locația selectată contra unui cost de 20 de eur.
Autoturismul închiriat în Otopeni poate fi ridicat din punctul de preluare Premium Rent de lângă Aeroportul Henri Coandă.
Autoturismul închiriat în Cluj – Napoca poate fi ridicat din punctul de preluare Premium Rent de lângă Aeroportul Avram Iancu
Autoturismul închiriat în Sibiu poate fi ridicat din punctul de preluare Premium Rent de lângă Aeroportul Internațional Sibiu.
avantaj premium rent

Fara Taxe
Ascunse

avantaj premium rent

Program
Non Stop

avantaj premium rent

Cu sau Fara
Card de Credit

avantaj premium rent

Peste
500 de Masini

avantaj premium rent

Politica de Combustibil
Plin cu Plin