banner_spripe
Contacteaza-ne si pe WhatsApp! Afiseaza numar
+ 40 747 134 901
banner_spripe
Despre noi

premium
rent a car

 

Este o companie de inchirieri auto, cu sediul central in Bucuresti, ce isi desfasoara activitatea specifica in zona Aeroportului International Henri Coanda din Otopeni. Compania a fost infiintata in anul 2012 de doi tineri antreprenori cu doar cateva autovehicule si o misiune bine definita: aceea de a oferi servicii de calitate si de a construi un brand autohton, puternic si de incredere pe o piata dominata de companii internationale.

Astazi, ca urmare a unei bune colaborari intre Premium Rent si clientii nostri, ne putem mandri cu o flota de peste 550 de autoturisme din diverse categorii. Astfel putem sa le oferim clientilor nostri servicii de calitate, in functie de preferintele si nevoile lor, la preturi cat mai avantajoase.

Totodata, extinderea flotei noastre a fost concomitenta cu extinderea locatiilor Premium Rent, fiind capabili sa ii servim nu doar pe clientii din Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda, ci si pe cei din Targu Mures (Aeroportul Transilvania), Sibiu (Aeroportul International Sibiu), Bacau (Aeroportul George Enescu), Cluj-Napoca (Avram Iancu) si Timisoara (Aeroportul International Traian Vuia).

Intre timp, misiunea noastra continua si ne bucuram de libertatea si flexibilitatea de a personaliza oferte de inchiriere pentru clientii nostri, atat pentru inchirierile auto pe termen scurt, cat si pentru contractele pe termen lung.

 

 

avantaj premium rent

Fara Taxe
Ascunse

avantaj premium rent

Program
Non Stop

avantaj premium rent

Cu sau Fara
Card de Credit

avantaj premium rent

Peste
500 de Masini

avantaj premium rent

Politica de Combustibil
Plin cu Plin